Valitse sivu

Hei, olen Sakari Rokkanen, eduskuntavaaliehdokas Uudeltamaalta!

Työskentelen eduskunnassa Kokoomuksen eduskuntaryhmän talouspoliittisena asiantuntijana avustaen kansanedustajia talouspolitiikan, elinkeinopolitiikan, verotuksen ja työmarkkinoiden kysymyksissä.

Iltaisin huolehdin vantaalaisten asioista kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana ja kaupunginhallituksen jäsenenä. Parempaa joukkoliikennettä rakennan koko seudulle HSL:n hallituksessa.

Maailmaa katselen taloustieteilijän linssien läpi. Vastuullisuus on minulle politiikassa keskeinen arvo. Oli kyse sitten talous- tai ilmastopolitikkasta, meidän on turvattava hyvinvointi ja elinkelpoinen kotiplaneetta myös tuleville sukupolville.

Eduskuntavaalit 2019 – Suomi tarvitsee vastuullisia päättäjiä

“Hyvinvointiamme uhkaa
tiukkeneva talous ja ilmastonmuutos. Tarvitsemme vastuullista tulevaisuuteen
katsovaa politiikkaa, joka on kestävää sekä talouden että ilmaston kannalta. Meidän on tehtävä rohkeita uudistuksia, joilla on pehmeä päämäärä – meidän jokaisen hyvinvoinnin turvaaminen”

Suomi on hyvä maa. Turvallinen, hyvinvoiva ja tasa-arvoinen – olemme kaikilla mittareilla maailman kärjessä. Olemme menestystarina, mutta paikka maavertailujen kärkijoukossa ei ole itsestäänselvyys.

Hyvinvointiamme uhkaa tiukkeneva talous ja kiihtyvä ilmastonmuutos. Suomi on vauraampi kuin koskaan, mutta silti elämme velaksi. Menomme kasvavat tuloja nopeammin. Hoivaa ja hoitoa tarvitsevia ikäihmisiä on yhä enemmän, kun taas työikäisiä ja nuoria on yhä vähemmän. Lisäksi liian moni on vailla työtä ja koulutusta. Yhteiskunnalle tämä on kestävyysongelma, yksilölle tragedia. Hyvinvointimme ei seiso tukevalla maaperällä.

Suomi ei yksin ratkaise ilmastonmuutosta, mutta voimme olla kokoamme suurempi toimija ja edelläkävijä etsimään ja tarjoamaan ratkaisuja hiilineutraalin yhteiskunnan saavuttamiseksi. Meidän on tehtävä enemmän, mutta tärkeä tavoite ei saa pyhittää huonoja keinoja. Tunne ei yksin riitä – tarvitsemme vankkaan tutkimustietoon perustuvia ratkaisuja.

Tule tapaamaan Sakaria – Tulevat tapahtumat

Perjantai 12.4.

  • Myyrmäki, Paalutori & Asema, klo 12-15
  • Kartanonkosken K-market, klo 16-18

Lauantai 13.4.

  • Rokkanen-Rokkaa tarjolla, Soppatykki Tikkuraitilla, klo 12-14
  • Jumbo, Starbucks, klo 15-17

Sunnuntai 14.4.

  • Vaalipäivä


Somessa

52 minutes ago

Sakari Rokkanen

Tänään pelataan tuplafinaalit! Illalla ratkeaa sekä jääkiekon MM-kulta että Euroopan tulevaisuus. Toivottavasti Suomi on voittaja molemmissa finaaleissa.

Lätkän MM-kullan ratkaisevat leijonat jäällä. Euroopan tulevaisuuden ratkaisemme me kaikki äänioikeutetut. Meille jokaiselle on pedattu avoin maalipaikka. Kun taskussa on henkkarit ja selviää siniviivan yli äänestyspaikalle tänään, edessä on tyhjä maali!

Mutta ole tarkkana, että et tee omaa maalia! Ääni EU:ta hajottaville voimille, on maali omiin ja voitto nyky-Venäjän johdolle. Isänmaallisinta on käydä ensin antamassa ääni EU:ta kehittäville ja vahvistaville ehdokkaille, ja sitten heittää leijonapaita päälle illan matsiin.

Kokoomuksella on kova lista osaavia ehdokkaita. Kaikki heistä ovat tosissaan ehdolla vain europarlamenttiin!

Oman ääneni vaaleissa sai koko Euroopan johtavin populistien kampittaja Tuomas Tikkanen (ks. päivän hesari!). Tuomas on liberaali vastavoima persuilulle. Viestinnän asiantuntija, EU-osaaja sekä hyvä työkaveri!

Harmillisesti vaaleissa on vain yksi ääni käytettävissä. Jos olisi mahdollista antaa pari extra ääntä, niin ne menisivät Aura Sallalle ja Matilda af Hällströmille.

Aura työskentelee parhaillaan EU:n piikkipaikalla komissiossa. Vahva osaaminen ja hyvät verkostot EU:ssa yhdistettynä liberaaleihin arvoihin => timanttista meppiainesta!

Matilda on työkaverini eduskunnasta ja kokoomuksen kv-sihteeri. Matildalla on myös vahva työkokemus Brysselistä ja niin käsittämätön kielirepertuaari, että Stubbkin kalpenee! Matilda saa äänesi kuulumaan 8(!!!) eurooppalaisella kielellä.

Siinä on paikka, misket laukoisi!? 🇪🇺🇫🇮
... See MoreSee Less

View on Facebook
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Tue kampanjaa

Voit tukea Sakarin kampanjaa lahjoittamalla rahaa tukiyhdistykselle helposti Holvin verkkokaupan kautta. Lahjoituksilla mahdollistat muun muassa esitteiden ja mainosten tilaamisen.

Lahjoitukset tilitetään Sakari Rokkasen tukiyhdistykselle, joka käyttää rahat lyhentämättömänä kuntavaalikampanjaan. Tukiyhdistys noudattaa kaikessa toiminnassaan vaalirahoituslakia (Laki ehdokkaan vaalirahoituksesta 2009/273).

Lahjoitamaan pääset verkkokaupan kautta täällä: https://holvi.com/shop/sakarirokkanen/

Voit myös tukea kampanjaani helposti MobilePaylla: https://www.mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=0407625340

Lisätiedot: Janne Koivunen, kampanjapäälikkö (janne.koivunen@saunalahti.fi)

Yhteystiedot

Sakari Rokkanen - Ehdokas

  •  p. 040 7625340
  • sakari.rokkanen@eduskunta.fi

Janne Koivunen - Kampanjapäällikkö

  • janne.koivunen@saunalahti.fi