Valitse sivu

Olen eduskuntavaaliehdokas Uudeltamaalta. Työskentelen eduskunnassa Kokoomuksen eduskuntaryhmän talouspoliittisena asiantuntijana avustaen kansanedustajia talouspolitiikan, elinkeinopolitiikan, verotuksen ja työmarkkinoiden kysymyksissä.

Iltaisin huolehdin vantaalaisten asioista kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana ja kaupunginhallituksen jäsenenä. Parempaa joukkoliikennettä rakennan koko seudulle HSL:n hallituksessa.

Maailmaa katselen taloustieteilijän linssien läpi. Politiikassa haluan pitää pään kylmänä, mutta sydämen lämpimänä. Vihaan sanontaa ”maalaisjärjellä ajateltuna”. Politiikka kaipaa lisää tietoa – vähemmän mutuilua.

Kuvailisin itseäni kaupunkilaisjärjellä varustetuksi sinivihreäksi liberaaliksi. Olen kokoomuslainen, jolle sivistys, mahdollisuuksien tasa-arvo ja välittäminen ovat tärkeitä arvoja. Näiden vuoksi meidän on tehtävä uudistuksia ja pidettävä Suomi iskussa.

Vapaa-ajalla lenkkarien pohjat raapivat Keravanjoen varren lenkkipolkkuja puoliso toisessa kädessä ja italianvinttikoira toisessa.

Eduskuntavaalit 2019 – Suomi tarvitsee vastuullisia päättäjiä

Suomi on hyvä maa. Turvallinen, hyvinvoiva ja tasa-arvoinen – olemme kaikilla mittareilla maailman kärjessä. Olemme menestystarina, mutta paikka maavertailujen kärkijoukossa ei ole itsestäänselvyys.

Hyvinvointiamme uhkaa tiukkeneva talous ja kiihtyvä ilmastonmuutos.

Suomi on vauraampi kuin koskaan, mutta silti elämme velaksi. Menomme kasvavat tuloja nopeammin. Hoivaa ja hoitoa tarvitsevia ikäihmisiä on yhä enemmän, kun taas työikäisiä ja nuoria on yhä vähemmän. Lisäksi liian moni on vailla työtä ja koulutusta. Yhteiskunnalle tämä on kestävyysongelma, yksilölle tragedia. Hyvinvointimme ei seiso tukevalla maaperällä.

Suomi ei yksin ratkaise ilmastonmuutosta, mutta voimme olla kokoamme suurempi toimija ja edelläkävijä etsimään ja tarjoamaan ratkaisuja hiilineutraalin yhteiskunnan saavuttamiseksi. Meidän on tehtävä enemmän, mutta tärkeä tavoite ei saa pyhittää huonoja keinoja. Tunne ei yksin riitä – tarvitsemme vankkaan tutkimustietoon perustuvia ratkaisuja.

“Suomi tarvitsee vastuullisia kansanedustajia. Edustajia, jotka ymmärtävät monimutkaisten ongelmien vaativan monimutkaisia ratkaisuja. Edustajia, jotka populististen lupausten sijaan tunnustavat tosiasiat. Edustajia, jotka ovat valmiita rohkeisiin ja reiluihin uudistuksiin – vastuullisiin valintoihin talouden ja ilmaston kannalta. Vain näin voimme turvata hyvinvointimme kestävästi.”

Somessa

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Yhteystiedot

Sakari Rokkanen - Ehdokas

  •  p. 040 7625340
  • sakari.rokkanen@eduskunta.fi

Janne Koivunen - Kampanjapäällikkö

  • janne.koivunen@saunalahti.fi

Tue kampanjaa

Voit tukea Sakarin kampanjaa lahjoittamalla rahaa tukiyhdistykselle helposti Holvin verkkokaupan kautta. Lahjoituksilla mahdollistat muun muassa esitteiden ja mainosten tilaamisen.

Lahjoitukset tilitetään Sakari Rokkasen tukiyhdistykselle, joka käyttää rahat lyhentämättömänä kuntavaalikampanjaan. Tukiyhdistys noudattaa kaikessa toiminnassaan vaalirahoituslakia (Laki ehdokkaan vaalirahoituksesta 2009/273).

Lahjoitamaan pääset täällä: https://holvi.com/shop/sakarirokkanen/

 

Lisätiedot: Janne Koivunen, kampanjapäälikkö (janne.koivunen@saunalahti.fi)