Valitse sivu

Nuori, käytä ääntäsi!

Politiikka voi näyttäytyä tylsänä, puuduttavana ja epäkiinnostavana. Eduskuntavaaleissa valituilla kansanedustajilla on kuitenkin valta tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat oleellisesti meidän nuorten arkeen ja tulevaisuuteen.

Valta on niillä, jotka äänestävät. Ikäihmiset käyvät aktiivisesti uurnilla ja huolehtivat etujensa valvonnasta. Poliitikot tiedostavat tämän ja kisaavat eläkeläisten äänistä lupauksilla, joihin ei todellisuudessa ole varaa.

Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen, syrjäytymisen torjuminen, kasvava velkavuori ja tulevaisuuden hyvinvoinnin turvaaminen lykätään hamaan tulevaisuuteen ja seuraukset sysätään sinun niskaasi. Muut pitävät bileet, joihin sinua ei kutsuta, mutta paikkojen siivoaminen jätetään silti sinun vastuulle. Reilua? Ei hemmetissä!

Voit vaikuttaa asiaan! Käy sunnuntaina antamassa äänesi nuorelle ehdokkaalle, joka pitää eduskunnassa puoliasi. Olen Sakari Rokkanen, 27-vuotias opiskelija, kaupunginvaltuutettu ja töissä eduskunnassa talousasiantuntijana. Sinun ei tarvitse olla politiikan asiantuntija äänestääksesi, mutta osaavaa asiantuntijaa äänestämällä varmistat, että äänesi myös todella kuuluu ja vaikuttaa eduskunnassa.

Lue lisää minusta: https://www.sakarirokkanen.fi/sakari/

Äänestysohjeet

  • Mene sunnuntaina 14.4. äänestämään omalle äänestyspaikallesi klo 9-20. Voit tarkistaa äänestyspaikan kirjoittamalla osoitteesi tänne: https://www.aanestyspaikat.fi/
  • Tarvitset mukaan henkkarit, ajokortti riittää!
  • Muistat numeron 166!